Werken bij

Werken bij Repowered. Samen maken we het verschil

Bij Repowered zijn we smart energy providers. We helpen overheden, bedrijven en energiecoöperaties om een succesvolle transitie naar een duurzaam energiesysteem te maken. Onze missie: duurzame energie; op het juiste moment, op de juiste plaats en tegen de juiste prijs. Ben jij ook zo purpose driven? Kom dan ons energieke team versterken. 

Alles onder controle

Wij geven eigenaren van groot-zakelijke energieaansluitingen weer grip op hun energiestromen en kosten. Net zoals voorheen, maar dan in de nieuwe wereld van groene energie.

We maken assets smart

We stemmen vraag en aanbod op elkaar af. We voeren de regie over projecten. We geven toegang tot energiemarkten. En we maken je systemen ‘smart’, met geautomatiseerde aansturing.

Energy future-proof

We maken energievoorziening future-proof. Waarbij we optimaal gebruikmaken van de bespaar- en verdienkansen op de energiemarkten.

Onze vacatures


Customer Support Specialist

Ben jij een expert in relatiebeheer? Heb jij de vaardigheden om onze klantenservice en operatie naar een hoger niveau te tillen?

Groningen
24 – 40 uur

Sales Manager Duurzame Energie

Ben jij een positief ingestelde manager en ben jij in staat om onze commerciële activiteiten te leiden en verder te professionaliseren?

Groningen
32, 36 en 40 uur

Senior Consultant Smart Energy

Als senior consultant adviseer en begeleid jij onze klanten in complexe vraagstukken rondom de ontwikkeling van Smart Energy. Denk daarbij aan haalbaarheidsstudies voor batterij-opslag bij zon of wind, conceptontwikkeling voor…

Groningen & Amsterdam
32 – 40 uur p.w.

Service providers & consultants

Repowered helpt klanten met het oplossen van uitdagingen in het verduurzamen van hun energievoorziening. We verhogen het rendement op flex-assets en geven weer grip op hun energievoorziening.
Dit doen wij enerzijds door te opereren als service provider. Daarbij zorgen we voor het aansturen, optimaliseren en vermarkten van flexibele energie assets. Anderzijds leveren we Smart Energy Consultancy op het thema energieflexibiliteit.