Over Repowered

Wij zijn smart energy providers

Alles onder controle

Wij geven eigenaren van groot-zakelijke energieaansluitingen weer grip op hun energiestromen en kosten. Net zoals voorheen, maar dan in de nieuwe wereld van groene energie.

We maken assets smart

We stemmen vraag en aanbod op elkaar af. We voeren de regie over projecten. We geven toegang tot energiemarkten. En we maken je systemen ‘smart’, met geautomatiseerde aansturing.

Energy future-proof

We maken je energievoorziening future-proof. Waarbij je optimaal gebruikmaakt van de bespaar- en verdienkansen op de energiemarkten.

ONZE AMBITIE

Duurzame energie;
op het juiste moment, op de juiste plaats en tegen de juiste prijs

Onze VISIE

Vanuit een ambitie begonnen

We schakelen met z’n allen over: van een centraal, vraaggestuurd energiesysteem, gebaseerd op fossiele brandstoffen, naar een duurzame, decentrale energievoorziening. Al die zonneparken en windmolens maken ons energiesysteem een stuk complexer. Want een fossiele energiecentrale is snel inzetbaar, terwijl duurzame opwek sterk afhankelijk is van het weer. Op een windstille nacht moeten de lampen natuurlijk blijven branden.

Vraagafstemming, opslag, conversie van duurzame energie – zoals batterijen en waterstof – én slim inspelen op de energiemarkten, wordt cruciaal in de energiemarkt van de toekomst. Energieflexibiliteit noemen we dat. Met die uitdaging besloten Jeroen van den Berg en Dirk Jan Masselink hun jarenlange ervaring in netbeheer en energiehandel te bundelen. In 2019 startten ze met Repowered, aan de slag voor de energiesystemen van morgen.

Die nieuwe markt voor flexibiliteit biedt allerlei kansen. Nieuwe rollen voor de opwekkers en afnemers van energie. Nieuwe partijen die de markt betreden. Maar ook nieuwe verdienmodellen. Door duurzame energiesystemen ‘smart’ te maken en te werken met dynamische energiecontracten, kunnen bedrijven voortaan geautomatiseerd inspelen op de energiemarkten. Daarmee krijgen ze weer de controle op hun energievoorziening die ze met ‘fossiel’ gewend waren. Door straks slim gebruik te maken van besparings- en verdienkansen op die markten. En door een bijdrage te leveren aan het balanceren van ons energienet.

Repowered is inmiddels flink gegroeid. En we zijn nog net zo purpose driven als toen we begonnen. Vanuit onze kantoren in Groningen en Amsterdam helpen we overheden, bedrijven en lokale energie-initiatieven om die succesvolle transitie naar een duurzaam energiesysteem te maken.
Onze missie: Duurzame energie; op het juiste moment, op de juiste plaats en tegen de juiste prijs.

Écht stappen maken naar 100% duurzame energievoorziening?

Jouw energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact